Skicka intresseanmälan

Att beställa kött på Södersjögården är lite annorlunda än att att handla i en e-butik. När du som kund har gjort en Intresseanmälan om att köpa kött så kommer vi höra av oss med information om nästa leveranstillfälle. Vi levererar normalt kött vid varje månadsskifte från september till april.

Intresseanmälan är inte bindande till köp och först till kvarn gäller!

Leverans

När köttlådorna är klara för leverans levererar vi det till din dörr om du bor i Upplandsområdet (Stockholm och Uppsala). Vi kommer att kontakta dig för att komma överens om en passande tid.

Kött i frysen!

När du har köpt kött från Södersjögården så vet du att hela resan från uppfödning till bord har skett på ett ekologiskt och miljövänligt sätt med god och naturnära djurhållning. Allt detta gör att du garanteras en god smak och kvalité på köttet!


Vad innehåller köttlådan?

Södersjögårdens köttlåda består av nötkött och omfattar 20-25 kg kött. Köttet motsvarar 1/8 av den totala mängden benfritt kött av ett helt djur där alla delarna ingår.

Lådan Innehåller

  • Vacuumförpackad entrecote, biff, nötrulle, oxfilé, fransyska, rostbiff, högrev, innanlår, ytterlår, märgpipa samt köttfärs. Köttfärsen står för cirka 50% av den totala vikten.

Priser

  • 184 kr per kg (Priset beräknas på färdigstyckad benfri vikt)
  • Leverans: 14 kr/kg inom Uppsala- och Stockholmsområdet.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kommer vi på Södersjögården höra av oss till er.